Smart Solutions Technology
Pagina principala despre noi servicii certificari noutati download contact

Aveti nevoie de Flash Player versiunea 9 sau mai nou!

                   catalog
 


Avand sediul in capitala Olteniei S.C. Smart Solutioons Technology S.R.L. este una dintre cele mai importante firme furnizoare in domeniul materialelor necesare pentru relizarea sistemelor si retelelor de alimentare cu apa, gaze naturale si canalizare din Romania.
Societate cu capital integral romanesc, avand un personal tanar si dinamic, bine pregatit profesional, Smart Solutions Technology pune accent pe informarea corecta a clientului si pe promovarea celor mai noi si performante materiale si tehnologii in domeniul instalatiilor.

Datorita legaturilor stabile si directe cu producatori din Centrul si Estul Europei, S.C. Smart Solutions Technology S.R.L. ofera, prin depozitul din Craiova precum si prin distribuitorii autorizati din toata tara, materiale de instalatii pentru urmatoarele domenii:
· Alimentari cu apa
· Alimentari cu gaz
· Canalizari

Producatorii materialelor comercializate de firma noastra sunt certificati ISO 9001, iar materialele sunt avizate de Ministerul Sanatatii, certificate CE respectiv agrementate tehnic.

Dorim ca pe viitor sa contribuim la ridicarea nivelului calitatii vietii si a confortului prin furnizarea de materiale pentru sisteme complete de alimentare cu apa, gaze naturale si canalizare de cea mai inalta calitate, bazandu-ne pe propria retea de distributie, si sa venim in intampinarea clientilor nostrii cu „Solutii tehnologice inteligente” in cel mai scurt timp.

   
SMART Solutions Technology